Inici Activitats
Activitats
viatge - pelegrinatge a Terra Santa, del 22 al 29 d'agost del 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
dilluns, 4 de juliol de 2016 12:10

VIATGE-PELEGRINATGE a TERRA SANTA, del 22 al 29 d'agost del 2016

 

(una proposta més i més interessant per aquest estiu):

 

http://www.ruthtravel.es/Documentos/78-2015%20PARROQUIES%20DE%20GIRONA%20.%20%20PELEGRINATGE%20A%20TERRA%20SANTA.22-29%20AGOST%202016.%20COMPILAT.pdf

 

(per a informació i últimes inscripcions aquests primers quinze dies de juliol: Mn. Pere Domènech 619153003)

 
PELEGRINATGE A TERRA SANTA, DEL 22 AL 29 D'AGOST DEL 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
dilluns, 4 de juliol de 2016 11:53

PELEGRINATGE  a  TERRA SANTA, del 21 al 28 d’agost:

visitarem els llocs que ens són més coneguts a tots pels Evangelis: Natzaret, Canà, Cafarnaüm, Muntanya de les Benaurances, Llac de Genesaret, Mont Tabor, el Jordà, Qumram, Mart Mort, Massada, Betlem, Ein Karem, Jerusalem, etc... Uns indrets històrics i culturals que ens evoquen passatges bíblics lluminosos i evocadors de l'entorn geogràfic de Jesús i d’interès per la nostra fe.

Per a informació i inscripcions: Pere Domènech Tf. 619153003

 
VIATGE - PELEGRINATGE A TERRA SANTA, del 22 al 29 d'agost del 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
dilluns, 4 de juliol de 2016 11:48
VIATGE-PELEGRINATGE a TERRA SANTA, del 22 al 29 d'agost del 2016
(una proposta més i més interessant per aquest estiu):
http://www.ruthtravel.es/Documentos/78-2015%20PARROQUIES%20DE%20GIRONA%20.%20%20PELEGRINATGE%20A%20TERRA%20SANTA.22-29%20AGOST%202016.%20COMPILAT.pdf
(per a informació i últimes inscripcions aquests primers quinze dies de juliol: Mn. Pere Domènech 619153003)
 
Nomenaments del Bisbat de Girona - 30.06.2016 (Diari de Girona) PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
diumenge, 3 de juliol de 2016 23:30

Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de Girona

El rector Pere Domènech deixa el Mercadal de Girona per incorporar-se a les parròquies d'Olot

30.06.2016 | 19:05

Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de Girona
Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de GironaCàritas Diocesana de Girona

DDG| GIRONANova directora a Càritas Diocesana de Girona. Es tracta deDolors Puigdevall i Dalmauque substitueix a Ramon Barneda, que ha ocupat el càrrec els darrers cinc anys.

El bisbeFrancesc Pardoha nomenat Puigdevall, que és professora d'institut,responsable de la pastoral universitària del bisbat de Girona i està vinculada a l'acció social d'aquesta entitat diocesana com a directora de Càritas parroquial de Fornells de la Selva.

Pardo també ha fet públics avui diversos nomenamentsi entre els més destacats per la seva coneguda trajectòria a la ciutat de Girona hi ha el de Mossèn Pere Domènech i Feixas. El que fins ara era rector  de les parròquies del Mercadal i del Carme de Girona, passarà a ser-ho de sant Esteve i sant Cristòfol les Fonts d'Olot, després que el fins ara rector d'aquestes parròquies,Mossèn Lluís Solà,rebi la jubilació canònica, que es farà efectiva el dia de l'inici del nou rector.

 

Nous rectors a la diòcesi de Girona

Hi ha canvis en altres punts de la geografia:Mossèn Felip Hereu i Pla,fins ara rector de Palafrugell, assumeix ara les parròquies de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, de les qualsMossèn Santiago Parejo i Campillo, en serà adscrit amb facultats de vicari.

Alhora, MossènRafel Felipe i Freijeserà nou rector de Palafrugell, Mont-ràs, Llofriu i també encarregat de Calella de Palafrugell.

Finalment,Mossèn Pere Narbón i Fontserà el nou rector de les parròquies de santa Maria del Mar i Santa Eugènia de Palamós i de Vall-llobrega, iMossèn Salvador Juanola i Cadena, nou rector de Tordera i encarregat de Vallmanya.

L'actual rector de la Bisbal d'Empordà,Mossèn Joan M. Amich i Raurich,a més de continuar amb els càrrecs i responsabilitats que ja desenvolupa, assumirà l'administració parroquial de Cruïlles, Monells, Sant Cebrià de Lledó i Sant Sadurní de l'Heura.

Darrera actualització de diumenge, 3 de juliol de 2016 23:33
 
Nomenaments diocesans - 30.06.016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
diumenge, 3 de juliol de 2016 23:27

Nous rectors a Olot, Palamós, Palafrugell, Tordera, Sant Pol i Canet de Mar i a les parròquies del Mercadal i del Carme de Girona[30-06-2016]

 
alt

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha fet públics avui diversos nomenaments de rectors amb l'objectiu de reforçar alguns equips parroquials de la diòcesi i l'activitat pastoral que desenvolupen. Entraran en vigor el proper 9 de setembre, moment en què es constituiran formalment en el càrrec.Mn. Pere Domènech i Feixas, fins ara rector de de les parròquies del Mercadal i del Carme de Girona, passarà a ser-ho de sant Esteve i sant Cristòfol les Fonts d'Olot, després que el fins ara rector d'aquestes parròquies, Mn. Lluís Solà, rebi la jubilació canònica, que es farà efectiva el dia de l'inici del nou rector.Mn. Enric Tubert i Pagès, fins ara rector de Palamós, serà el nou rector de les parròquies de sant Pere Màrtir i sant Roc d'Olot, Riudaura, encarregat de Sant Andreu del Coll i coordinador del Servei Religiós de l'Hospital Comarcal d'Olot, en substitució de Mn. Miquel Ramió i Feliu, que assumirà dues parròquies cèntriques de la ciutat de Girona com a nou rector de santa Susanna del Mercadal i de la parròquia de la Catedral-Mare de Déu del Carme.Mn. Felip Hereu i Pla, fins ara rector de Palafrugell, assumeix les parròquies de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, de les quals Mn. Santiago Parejo i Campillo, en serà adscrit amb facultats de vicari. Alhora, Mn. Rafel Felipe i Freije serà nou rector de Palafrugell, Mont-ràs, Llofriu i també encarregat de Calella de Palafrugell.Finalment, Mn. Pere Narbón i Font serà el nou rector de les parròquies de santa Maria del Mar i santa Eugènia de Palamós i de Vall-llobrega, i Mn. Salvador Juanola i Cadena, nou rector de Tordera i encarregat de Vallmanya.L'actual rector de la Bisbal d'Empordà, Mn. Joan M. Amich i Raurich, a més de continuar amb els càrrecs i responsabilitats que ja desenvolupa, assumirà l'administració parroquial de Cruïlles, Monells, Sant Cebrià de Lledó i Sant Sadurní de l'Heura.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 3 de 117