Inici Textos d'interès MOTIU DE PREGÀRIA I DE CONVERSIÓ
MOTIU DE PREGÀRIA I DE CONVERSIÓ PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per editor   
dissabte, 30 de juliol de 2016 21:51

Amb motiu dels últims atemptats i de l’assassinat del P. Jacques Hamel, capellà jubilat, de 85 anys, que ajudava a la parròquia de Saint-Étienne-du-Rouvray, arquebisbat de Rouen (França) ens fem ressó les paraules del Papa Francesc: "no es tracta d'una guerra de religions", “el món està en guerra, no pas guerra de religions, és una guerra d’interessos, pels recursos naturals, guerra pel domini dels pobles... Totes les religions volen la pau. La guerra la volen d’altres”.

L'arquebisbe de Rouen, Dominique Lebrun, en camí de retorn, ja que era amb els joves a Cracòvia, ha dit: «L'Es-glésia catòlica no pot prendre altres ar-mes que la pregària i la fraternitat entre els homes. Deixo aquí centenars de joves ... i els demano que no abaixin els braços davant les violències i que esdevinguin apòstols de la civilització de l’amor”in els braços davant les violències i que esdevinguin apòstols de la civilitin els braços davant les violències i que esdevinguin apòstols de la civilització de l'amor»..

Continuem pregant, units als sants innocents que viuen la vida de Déu per sempre, i actuant per construir un món més just. Preguem per les víctimes i les famílies. Que el Bon Déu ens toqui el cor amb el do de la pau que hem de tenir cura de fer expressiu, bo i maldant de no tornar mai mal per mal a ningú.