Inici Activitats Notícies Nomenaments del Bisbat de Girona - 30.06.2016 (Diari de Girona)
Nomenaments del Bisbat de Girona - 30.06.2016 (Diari de Girona) PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
diumenge, 3 de juliol de 2016 23:30

Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de Girona

El rector Pere Domènech deixa el Mercadal de Girona per incorporar-se a les parròquies d'Olot

30.06.2016 | 19:05

Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de Girona
Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de GironaCàritas Diocesana de Girona

DDG| GIRONANova directora a Càritas Diocesana de Girona. Es tracta deDolors Puigdevall i Dalmauque substitueix a Ramon Barneda, que ha ocupat el càrrec els darrers cinc anys.

El bisbeFrancesc Pardoha nomenat Puigdevall, que és professora d'institut,responsable de la pastoral universitària del bisbat de Girona i està vinculada a l'acció social d'aquesta entitat diocesana com a directora de Càritas parroquial de Fornells de la Selva.

Pardo també ha fet públics avui diversos nomenamentsi entre els més destacats per la seva coneguda trajectòria a la ciutat de Girona hi ha el de Mossèn Pere Domènech i Feixas. El que fins ara era rector  de les parròquies del Mercadal i del Carme de Girona, passarà a ser-ho de sant Esteve i sant Cristòfol les Fonts d'Olot, després que el fins ara rector d'aquestes parròquies,Mossèn Lluís Solà,rebi la jubilació canònica, que es farà efectiva el dia de l'inici del nou rector.

 

Nous rectors a la diòcesi de Girona

Hi ha canvis en altres punts de la geografia:Mossèn Felip Hereu i Pla,fins ara rector de Palafrugell, assumeix ara les parròquies de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, de les qualsMossèn Santiago Parejo i Campillo, en serà adscrit amb facultats de vicari.

Alhora, MossènRafel Felipe i Freijeserà nou rector de Palafrugell, Mont-ràs, Llofriu i també encarregat de Calella de Palafrugell.

Finalment,Mossèn Pere Narbón i Fontserà el nou rector de les parròquies de santa Maria del Mar i Santa Eugènia de Palamós i de Vall-llobrega, iMossèn Salvador Juanola i Cadena, nou rector de Tordera i encarregat de Vallmanya.

L'actual rector de la Bisbal d'Empordà,Mossèn Joan M. Amich i Raurich,a més de continuar amb els càrrecs i responsabilitats que ja desenvolupa, assumirà l'administració parroquial de Cruïlles, Monells, Sant Cebrià de Lledó i Sant Sadurní de l'Heura.

Darrera actualització de diumenge, 3 de juliol de 2016 23:33