Inici Activitats Notícies SETMANA DEL 22 AL 29 DE MAIG DEL 2016
SETMANA DEL 22 AL 29 DE MAIG DEL 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
diumenge, 22 de maig de 2016 17:43

 

PARADA DE LLIBRES X ALIMENTS: CARITAS

 

De les 10 h a les 14 h, podeu dur a la parada de la Pl/ Sta. Susanna: llet, oli, farina, sucre, tomata fregida, conserves de peix, cacau en pols, i triar un llibre. Els llibres són facilitats pel Gremi de Llibreters de Girona.

 

DIUMENGE VINENT, 28 DE MAIG, FESTA DEL CORPUS I DIADA DE CARITAS

 

Amb motiu del CORPUS CHRISTI i la DIADA DE LA CARITAT se’ns proposa el lema: Practica la justícia., deixa la teva empremta”. És una crida a pal•liar les necessitats que moltes persones tenen i, per això, malviuen en la precarietat. Unim “Eucaristia i Caritat” per lacomunió fraternal i col.laborem generosament en la col.lecta

 

Conferència "DEL VATICÀ II AL PAPA FRANCESC", per Joaquín Perea, professor de teologia a la Universitat de Deusto i autor de "Otra Iglesia es posible"
Dijous, 26 de maig, a les 7 de la tarda. Sala A del 1er pis - Casa de Cultura de Girona

 

S’ha projectat pel divendres, 3 de juny, la trobada-excursió a Roses i a Vilabertran de les persones que estan implicades en “grups” o “serveis” a redós de les nostres Parròquies.Cal fer la inscripció abans del 30 de maig.

 

El divendres, 3 de juny, a les 20 h i a l’església de Santa Susanna del Mercadal, hi haurà un CONCERT pel Coro Glemonensis de Gemona de Friül (Udine - Itàlia)

 

Una proposta interessant per aquest estiu: el Pelegrinatge-viatge a TERRA SANTA, del 22 al 29 d’agost. Per a informació i inscripcions:  Pere Domènech - Telf. 619 153 003