Inici Activitats Notícies PELEGRINATGE a TERRA SANTA, del 22 al 29 d’agost del 2016
PELEGRINATGE a TERRA SANTA, del 22 al 29 d’agost del 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Notícies
Escrit per editor   
dissabte, 2 d'abril de 2016 17:38

“La peregrinació és un signe peculiar en l’Any Sant, perquè és icona del camí que cada persona realitza en la seva existència. La vida és una peregrinació i l’ésser humà és viator, un pelegrí que recorre el seu camí fins a assolir la meta anhelada”. Papa Francesc , M.V., 14

Aquest pelegrinatge s’organitza des de les Parròquies del Mercadal i del Carme, de GIRONA, i és obert a tothom que hi pugui estar interessat.

És l'oportunitat de visitar el País de Jesús en aquest Any Jubilar de la Misericòrdia. És peregrinar a la Terra Santa bíblica de la misericòrdia de Déu, sempre fascinant per tots costats. Sortosament, es pot resseguir bona part de les petjades de Jesús reflectides als Evangelis que evoquen el seu itinerari en aquest petit territori (uns dos terços de Catalunya).

L’objectiu és apropar-nos a una visió de conjunt tot visitant la Galilea i la Judea. Al mateix temps, podrem familiaritzar-nos amb uns indrets que ens evoquen passatges bíblics, lluminosos i evocadors per a tots els temps.

A més a més, podem tenir en compte que aquesta Terra Santa ha viscut la continuada presència i evolució de les tres grans religions monoteistes: el judaisme, el cristianisme i l'islam.

Així, doncs, aquest pelegrinatge té d’interès especial visitar i resseguir els indrets històrics, bíblics i culturals de l'entorn geogràfic de Jesús.

Per a informació i inscripcions:

Mn. Pere Domènech   Telf.. 619 153 003

(Cal fer la reserva. Les places són limitades)